Thursday, December 4, 2014

Gata vacanța la țară!

Frumoasă vacanța la țară, mamaie, tataie, mami, tati, unchiuletul. Muuultă lume, admiratori, camere noi, biblioteci, cărți de arucat pe jos, de gustat, de pipăit și de rupt, pâine prăjită de ros cu cei doi dinți din dotare, perdele de rupt sub privirea semi-îngăduitoare a lui mamaie (care I-ar da să strice tot, dar e disperată că fără perdele o vede lumea din stradă), cățel, oițe, mieluți, mașini pe stradă, doamne, o nebunie! Dar gata! Mâine plecăm, cu promisiuni de a ne reîntoarce cât de curând. Fetiței I-a plcaut maxim, a înflorit aici, bunicii au întinerit, unchiul avea ochi doar pentru ea, iar well, mamă-sa a mai respirat și ea puțin. Altă viață când ai ajutoare, e lux să faci pipi la timp, în liniște:)
Mă așteaptă o seară plină de strâns bagaje, de organizat, pentru ca mâine plecarea să se facă în condiții optime. Țarc, balansoar, haine, pamperși, medicamente, mărunțișuri, oale, lingurițe etc. Urâtă treabă.
Plec cu bateriile ușor încărcate, cu o bebelușă mai mare și mai curioasă ca niciodată.  Să vedem cum reamenajez casa după ce ajung, e periculos tare acum. Mai ales că domnișoara nu stă în țarc...și am zis că bănuiesc o nouă erupție dentară, după vigoarea orăcăielilor nocturne?..
Dar detaliile astea într-un episod viitor

1 comment:

  1. Gata vacanţa? Ia zi, aţi pregătit ghetuţele? Umblă vorba că vine Moş Nicolae la noapte! :))

    ReplyDelete